بررسی جوش های سر سیاه و زیر پوستی

بررسی جوش های سر سیاه و زیر پوستی

جوش های سر سیاه و زیر پوستی

این جوش ها شاید از دور دیده نشوند، ولی وقتی روی پوست دست می کشید، کاملا برجستگی شان احساس می شود. جوش زمانی به وجو می آید که منافذ پوست با چربی و سلول های مرده بسته شوند. جوشهای زیر پوستی یکی از مشکلات شایع پوستی است که تقریبا همه افراد آن را در سنین مختلف تجربه می کنند. جوش های زیر پوستی و سرسیاه ترکیبی از چربی، آلودگی و باکتری هستند که زیر پوست جمع شدند و نتوانستند خودشان را به سطح پوست برسانند. در ادامه این مطلب از سایت دکتر مهدی سبکتکین متخصص لیزر جای جوش و لک در تهران جوش های سر سیاه و زیر پوستی را مورد بررسی قرار می دهیم.

تعریف جوش سر سیاه

جوش های سرسیاه یا کومدون ها برآمدگی های کوچک سفید یا تیره ای هستند که در زیر پوست به وجود می آیند و حالت برجستگی به پوست می دهند. جوش های زیر پوستی در مناطقی از پوست که غدد چربی بیشتری دارند مانند پیشانی، چانه و بینی افراد دیده می شوند.

علل بروز جوش های سر سیاه

جوش های سر سیاه در اثر بسته شدن دهانه های باز فولیکول های مو، در سطح پوست شکل می گیرند. هر فولیکول از یک مو و یک غده چربی تشکیل شده است. غده چربی وظیفه تولید چربی طبیعی مورد نیاز برای نرمی و حفاظت از موها را بر عهده دارد. این چربی تحت عنوان سبیوم شناخته می شود که به نرمی سطح پوست فرد نیز کمک می کند.

سلول های مرده و چربی های جمع شده در دهانه های باز فولیکول ها در سطح پوست، برآمدگی هایی تحت عنوان کمدون یا جوش سر سیاه را ایجاد می کنند. اگر پوست پوشش دهنده این برآمدگی بسته باقی بماند، جوش های سر سفید شکل می گیرند. این در حالی است که در صورت باز بودن این پوست و قرار گرفتن منافذ در معرض هوا، جوش های سر سیاه شکل می گیرند. تغییرات هورمونی نقش مهمی در تجمع چربی و ایجاد جوش های زیر پوستی دارد.

علت های زیادی برای به وجود آمدن جوش های سرسیاه یا کمدون ها وجود دارد که در زیر به بخشی از آن ها اشاره می کنیم :

  • نداشتن روتین پوستی
  • دهیدراته یا کم آب بودن پوست
  • استفاده از محصولات نامناسب با نوع پوست
  • اختلالات هورمونی
  • استرس و اضطراب
  • استفاده از لوازم آرایش چرب
  • تولید بیش از حد چربی بدن
  • شرایط آب و هوایی مانند آلودگی و رطوبت بالای هوا

مقایسه لیزر با دارو برای درمان آکنه | لیزر جای جوش و لک در تهران
روش پیشگیری از جوش سرسیاه

با داشتن روش مناسب مراقبت از پوست ، شستسشوی مناسب پوست ، پاک کردن لوازم آرایش هنگام خواب، استفاده از محصولات پوستی فاقد چربی و رعایت کردن رژیم غذایی حاوی آنتی اکسیدان می توانید تا حدود زیادی از بروز جوش های سرسیاه جلوگیری کنید.

درمان های جوش زیر پوستی و سرسیاه

باید بدانید که فشار دادن یا کندن آکنه و جوش ها کار نادرستی است زیرا هنگامی که پوست تحریک شود، غدد چربی فعال شده چربی بیشتری تولید می کند، در نتیجه جوش های سرسیاه بیشتری تولید می کند و همچنین باعث ایجاد آکنه اسکار یا جای جوش روی پوست می شود.

صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین لیزر جای جوش و لک در تهران

مزوتراپی صورت با داروی ضد جوش

افرادی که پوست چرب دارند یا جای جوش زیادی روی صورت خود دارند و یا پوست صورتشان مستعد جوش زدن است می توانند از مزوتراپی ضد جوش استفاده کنند. بعد از انجام میکرودرم ابریژن، برای جلوگیری از ایجاد جوش، داروی مخصوص ضد جوش با سوزن نازکی بعد از بی حسی به پوست تزریق می شود که از ایجاد جوش های جدید جلوگیری می کند و همچنین در صورت لزوم داروی مخصوص جهت از بین بردن جای جوش هم تزریق می شود که مخصوص کسانی است که آکنه اسکارهای فراوانی روی پوست خود دارند و یا جای بریدگی، زخم و ساییدگی روی صورتشان وجود دارد.

میکرودرم ابریژن

یکی از بهترین روش ها برای از بین بردن جوش های سرسیاه انجام میکرودرم ابریژن است. در روش ميکرودرم ابريژن کل پوست را در معرض تماس با يک ماده معدني بي ضرر که همان پودر اکسيد آلومينيوم مي باشد قرار مي دهند که اين پودر با داشتن کريستال هاي ريز باعث مي شود که پوست ساييده شده و بافت هاي مرده از بين برود.

فیشیال

یکی از پیشنهادهای ما به افرادی که دارای جوش های سرسیاه هستند، انجام فیشیال تخصصی ماهیانه می باشد که به درمان جوش های سرسیاه و پاکسازی صورت کمک می کند.


بیشتر بخوانید :

درمان اسکار آکنه به روش پانچ

تشدید آکنه با کرم پودر و پنکک

مقایسه لیزر با دارو برای درمان آکنه

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو

تمام حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر مهدی سبکتیکن می باشد

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24