بررسی حذف چربی های اضافی زیر پوست با کول اسکالپتینگ
کول اسکالپتینگ (CoolSculpting) یک روش پزشکی غیر تهاجمی برای از بین بردن سلول های چربی اضافی زیر پوست استفاده میشود. در حالی که CoolSculpting مزایای متعددی دارد، اما اگر قصد انجام دادن آن را دارید، بهتر است که از خطرات آن آگاه باشید. از طرفی هم، کول اسکالپتینگ و لیپوساکشن تا حدودی مشابه به هم هستند اما تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند که شناخت آنها میتواند در تصمیم گیری شما برای انتخاب بهترین روش برای از بین بردن سلول چربی زیر پوست موثر باشند. در این مقاله سایت دکتر مهدی سبکتکین متخصص لیزر جای جوش و لک در تهران، حذف چربی های اضافی زیر پوست با کول اسکالپتینگ را مورد بررسی قرار می دهیم.
CoolSculpting یک روش پزشکی غیرتهاجمی است که به عنوان کرایولیپولیز نیز شناخته میشود. این به حذف سلول های چربی اضافی از زیر پوست شما بدون جراحی کمک میکند. در طول یک جلسه CoolSculpting، یک جراح پلاستیک یا سایر ارائه دهندگان آموزش دیده در CoolSculpting از ابزار ویژه ای استفاده میکند که یک بافت چربی را تا دمای انجماد فشرده و خنک میکند. در هفته های پس از درمان، بدن شما به طور طبیعی سلول های چربی یخ زده و مرده را از طریق کبد از بین میبرد. شما باید در عرض چند هفته پس از درمان، نتایج را ببینید و نتایج نهایی را پس از چند ماه مشاهده کنید. CoolSculpting یک روش غیر جراحی است. این بدان معناست که زمان برش، بخیه، بیهوشی یا بهبودی لازم نیست.
میزان ایمنی کول اسکالپتینگ
سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) روش CoolSculpting را به عنوان یک درمان پزشکی ایمن تایید کرده است. CoolSculpting مزایای زیادی نسبت به سایر روش های حذف چربی مانند لیپوساکشن دارد. این غیر جراحی، غیر تهاجمی است و نیازی به زمان بهبودی ندارد. پس از انجام این روش، سلول های چربی آسیب دیده ممکن است 4 تا 6 ماه طول بکشد تا از بدن خارج شوند. کرایولیپولیز به طور متوسط 20 درصد چربی ناحیه درمان را کاهش میدهد. بررسی های متعدد نشان میدهند که کرایولیپولیز یک جایگزین مطمئن و ایمن برای روش هایی مانند لیپوساکشن با عوارض جانبی محدود است. اما به دلیل جدید بودن این درمان ها در بازار، تحقیقات زیادی در مورد اثرات طولانی مدت آنها وجود ندارد.
افراد نامناسب برای جراحی کول اسکالپتینگ
CoolSculpting به حذف چربی های موضعی کمک میکند. اما این روش بیشتر برای کاهش چربی صورت میگیرد، نه کاهش وزن. برهمین اساس کول اسکالپتینگ برای افرادی که میخواهند بافت های چربی موضعی بدن خودشان را کاهش دهند یا حذف کنند موثر است. بررسی ها نشان میدهد درمان های کرایولیپولیز، مانند CoolSculpting، برای افراد بدون سابقه مشکلات عصبی یا اسکلتی و با عملکرد طبیعی کلیه مناسب است. افرادی که شرایط زیر را دارند نباید کول اسکالپتینگ را انجام دهند:
- کرایوگلوبولینمی
- بیماری آگلوتینین سرماخوردگی
- هموگلوبولینوری سرد حمله ای
CoolSculpting میتواند عوارض شدیدی را برای افراد مبتلا به این اختلالات ایجاد کند. در هر صورت، مهم است که قبل از مراجعه به جراح پلاستیک یا زیبایی برای انجام این روش با پزشک خود صحبت کنید. همچنین مهم است که توجه داشته باشید که CoolSculpting درمان مناسبی برای چاقی نیست. بلکه میتواند در از بین بردن مقدار کمی چربی اضافی که به راحتی کاهش پیدا نمیکند، موثر باشد.
صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین لیزر جای جوش و لک در تهران
نحوه انجام کول اسکالپتینگ
در طی یک روش CoolSculpting، یک جراح یا سایر پزشکان دارای مجوز از ابزار خاصی برای خنک کردن قسمتهای خاصی از بدن شما تا دمای انجماد استفاده میکنند. این روش سلولهای چربی را در بخشی از بدن که تحت درمان قرار میگیرد، منجمد کرده و از بین میبرد. ظرف چند هفته پس از درمان، بدن شما این سلولهای چربی مرده را میشکند و آنها را از طریق کبد خارج میکند.
کول اسکالپتینگ یک روش غیر تهاجمی است و هیچ جای زخمی پس از درمان باقی نمیگذارد. همچنین بعد از آن به استراحت یا ریکاوری نیازی ندارید. نتایج ممکن است در عرض چند هفته شروع شود و اکثر افراد نتایج کامل را ظرف ۶ ماه پس از درمان نهایی خود تجربه کنند.
مطالب پیشنهادی برای مطالعه:
راه های درمانی برای ماه گرفتگی پوست