درمان های خانگی بیماری پوست مرغی

درمان های خانگی بیماری پوست مرغی

بررسی درمان های خانگی بیماری پوست مرغی

در ادامه این مطلب سایت دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش در تهران درمان های خانگی بیماری پوست مرغی را مورد بررسی قرار می دهیم. درمان خانگی خود به چند مورد تقسیم می‌شود، شما می‌توانید بعد از بروز عارضه پوست مرغی، کارهای زیر را انجام دهید.

  • توجه داشته باشید، که آب داغ، باعث خشکی و تحریک پوست می‌شود، به همین دلیل هنگام شستشوی پوست از آب ولرم استفاده کنید.
  • استحمام را بیشتر از ۱۰ دقیقه طول ندهید.
  • استفاده موضعی از ویتامین A و قرص ویتامین E، از روش‌های درمان بیماری پوست مرغی است، این ویتامین‌ها باعث نرمی پوست شده و در درمان موثرند.
  • حتما در مقابل نور آفتاب، از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.
  • از صابون‌های معطر، یا صابون‌هایی که پوست را خشک می‌کنند، استفاده نکنید!
  • استفاده از لوسیون یا مرطوب کننده بدن، برای آبرسانی پس از شستشوی پوست، بسیار مهم است.
  • از لوازم بهداشتی مخصوص پوست خشک استفاده کنید.

روش‌های خانگی دیگری هستند، که می‌توانند باعث درمان پوست مرغی شوند. با این روش‌ها به راحتی می‌توان به درمان پوست مرغی در خانه رسید.

درمان پوست مرغی با سرکه سیب:

خاصیت آنتی اکسیدانی سرکه سیب، می‌تواند پوست را آبرسانی و تغذیه کند. علائم بیماری پوسته مرغی با سرکه سیب کاهش یافته و سرکه سیب باعث آبرسانی و تغذیه پوست می‌شود. در این روش باید پنبه‌ای را به سرکه سیب آغشته کرده و بر نواحی زبر و متورم بمالید.

درمان پوست مرغی با جو دوسر:

برای درمان پوست مرغی بدن، می‌توان از جو دوسر که پر از ویتامین و مواد معدنی است، استفاده کرد. برای اینکار باید جو دوسر را پودر کرده و برای آن که شکل خمیری بگیرد، آن را با آب مخلوط کنید. سپس این خمیر را روی مناطق مبتلا به پوست مرغی گذاشته و آن را بعد از نیم ساعت بشویید. همچنین استفاده از جو در غذاها هم، می‌تواند روش مناسبی باشد.

پیشگیری ، تشخیص و درمان بیماری پوست مرغی | دکتر مهدی سبکتکین | لیزر جای جوش در تهران

درمان پوست مرغی با روغن نارگیل:

روغن نارگیل، حاوی ویتامین A است و باعث آبرسانی پوست می‌شود. همچنین این روغن به راحتی جذب پوست شده و برای درمان پوست مرغی بسیار موثر است. می‌توانید برای استفاده از این روش، روغن را روی پوست مالیده و چند دقیقه آن را ماساژ دهید.

درمان پوست مرغی با جوش شیرین:

اگر به دنبال یک اسکراب طبیعی هستید، جوش شیرین گزینه مناسبی است؛ چرا که سلول‌های مرده پوست را از بین برده و باعث لایه‌برداری پوست می‌شود. با این کار ناحیه‌ای از پوست که دچار پوست مرغی شده، جدا می‌شود، سلول‌های جوان پوستی جایگزین آن می‌شوند. در این روش باید جوش شیرین را با آب مخلوط کرده تا حالت خمیری بگیرد. سپس آن را روی نواحی دچار عارضه پوست مرغی بگذارید و بعد از ۱۵ دقیقه آن را بشویید.

درمان پوست مرغی با روغن بادام:

این روغن خاصیت نرم کنندگی داشته و باعث تغذیه پوست می‌شود. استفاده از روغن بادام‌های شیرین و تلخ، عوارض و خشکی پوست را کم می‌کند. استفاده از این روش کار آسانی است، تنها باید روغن را به محل مورد نظر مالیده و منتظر باشید که جذب شود.

درمان پوست مرغی با دستگاه بخور:

یکی از روش‌های درمان پوست مرغی، استفاده از دستگاه بخور است؛ چرا که بخار موجب آبرسانی پوست شده و خشکی آن را کم می‌کند.

درمان پوست مرغی با آسپرین:

از دیگر روش‌های درمان خانگی پوست مرغی، استفاده از قرص آسپرین به صورت موضعی است. این قرص می‌تواند تورم و قرمزی پوست را از بین برده و آن را صاف و نرم کند. در این روش نخست چند قرص آسپرین را پودر کرده و سپس آن را با آب ترکیب کنید، تا یک خمیر به دست بیاید. این خمیر را روی پوست مالیده و بعد از ۲۰ دقیقه آن را بشویید.

صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش در تهران “


مطالب پیشنهادی جهت مطالعه بیشتر:

آشنایی با اسپری دو فاز مو

علل و علائم بیماری پوست مرغی

پیشگیری ، تشخیص و درمان بیماری پوست مرغی

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو

تمام حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر مهدی سبکتیکن می باشد

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24