02126710940 - 09107600559 شنبه تا چهارشنبه- صبح ها از ساعت 9 تا 13- عصرها از ساعت 15:30 تا 20- روزهای فعالیت واحد تغذیه : شنبه تا دوشنبه صبح و عصر
راه های تشخیص و درمان تومور پوستی

راه های تشخیص و درمان تومور پوستی

بررسی راه های تشخیص و درمان تومور پوستی

تا به امروز پزشکان متخصص دلیل مشخصی برای سرطان پوست پیدا نکرده اند، ولی در بیشتر موارد قرار گرفتن مداوم و طولانی مدت در معرض نور خورشید و یا وجود بیماری های زمینه ای مانند بیماری های خود ایمنی، از دلایل اصلی بروز تومورهای پوستی در نظر گرفته شده است. در ادامه این مطلب از سایت دکتر مهدی سبکتکین متخصص لیزر جای جوش و لک در تهران راه های تشخیص و درمان تومور پوستی را مورد بررسی قرار می دهیم.

نحوه تشخیص تومور پوستی

در مرحله اول احتمالاً پزشک وجود یک مشکل پوستی را تشخیص می دهد. او سعی می کند در مورد زمان رشد تومور و سایر سوابق پزشکی مربوط به اشخاص، سؤالاتی از آن ها بپرسد. سپس تومور را از نزدیک مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی که به وجود توده سرطانی شک کند، سریعاً فرد را به یک متخصص پوست و بیوپسی ارجاع می دهد. بیوپسی عملی است که در آن قسمتی از تومور برداشته شده و سلول ها را با دقت بیشتری مورد آزمایش و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

انتخاب بهترین روش درمان تومور پوستی

همان طور که در ابتدای مقاله نیز گفته شد بیشتر تومورهای پوستی خوش خیم هستند و معمولاً نیازی به درمان ندارند مگر اینکه از نظر زیبایی مشکلی برای شخص به وجود آوردند. گزینه های درمانی بسیاری برای برطرف کردن این توده های پوستی خوش خیم و بد خیم وجود دارد که عبارتند از:

انواع تومورهای پوستی | لیزر جای جوش و لک

استفاده از لیزر:

لیزر یک طول موج نوری است که بر روی تومور با شدت بالا و باریک متمرکز شده و آن را از بین می برد. قدرت لیزر بسیار زیاد است و می تواند بافت بدن را بدون چاقوی جراحی برش دهد. این ابزار در جراحی های مختلف کاربرد زیادی دارد.

کورتاژ و الکترودسیکاسیون:

کورت یک ابزار تیز و برنده برای تراشیدن تومور است. بعد از تراشیدن کامل توده پوستی به وسیله کورت، بافت های اطراف و باقی مانده با استفاده از سوزن های ریزی که یک جریان الکتریکی از آن ها عبور می کند، سوزانده می شوند.

صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین لیزر جای جوش و لک در تهران

پرتو درمانی:

یکی دیگر از بهترین روش های درمان و از بین بردن تومورهای سرطانی استفاده از اشعه ایکس است. برای این کار ناحیه درگیر با سرطان را زیر اشعه ایکس قرار می دهند. پرتو درمانی یا سلول سرطانی را می کشد و یا از رشد بیشتر آن جلوگیری می کند.

سرما درمانی:

در این روش درمانی نیتروژن مایع یا دی اکسید کربن مایع بر روی بافت غیر طبیعی اسپری می شود. توده های سرطانی منجمد شده و دیگر قادر به تغذیه و رشد نخواهند بود بنابراین از بین می روند.


مطالب پیشنهادی برای مطالعه:

تشخیص علل و علائم غده چربی لیپوما

آشنایی با لیزر موهای زائد

بررسی و معرفی لیزر لیپولیز

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو

تمام حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر مهدی سبکتیکن می باشد

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24