فیلرهای پوستی از چه ساخته شده اند؟
امروزه تعداد متنوعی از فیلرهای پوستی به تایید FDA رسیدهاند.
فیلرهای مورد تایید FDA کمترین عوارض جانبی را داشته و طی مطالعات وسیع و بلند مدت، خطراتشان بررسی شدهاند. حتماً پیش از تزریق ژل از تاییدیه FDA آن مطمئن شوید. توجه داشته باشید که فیلرهای مورد تایید FDA تنها توسط پزشکان متخصص پوست یا جراحان پلاستیک قابل خریداری هستند.
دو دسته بندی کلی برای فیلرهای پوستی وجود دارد. یکی براساس ماندگاری و دیگری براساس اجزای تشکیل دهندهی آنها.
بیشتر فیلرها اثر موقتی دارند. به دلیل این که از موادی ساخته شدهاند که به مرور زمان توسط بدن جذب و تخریب میشوند. تنها یک فیلر دائم توسط سازمان FDA تایید شده است که حاوی موادی است که برای بدن قابل جذب نیستند. برخی از فیلرها علاوه بر مواد حجم دهنده، حاوی لیدوکائین هستند که به جهت کاهش درد و ناراحتی ناشی از تزریق در آنها استفاده شده است.
نتایج حاصل از تزریق ژل چه مدت دوام خواهد داشت؟
تاثیر ژل به آرامی و به تدریج محو خواهد شد، به طوری که برای اکثریت بیماران، نتایج تزریق ژل بین ۶ تا ۹ ماه پایدار میماند. پس از حدود ۶ تا ۱۲ ماه، اثرات ژل به تدریج کاهش یافته تا زمانی که پوست شما به حالت طبیعی خود بازگردد. دوام تاثیر ژل بسته به پوست بیمار، منطقهی درمان و نوع محصول مورد استفاده دارد.
از آنجا که درمان با تزریق ژل موقتی است، نیاز به تجدید ژل و تکرار تزریق دارد.
صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین(لیزر جای جوش و لک در تهران-لیزر جای جوش در تهران)
جنس فیلرها از چیست؟
فیلرهای پوستی از مواد مختلف زیادی ساخته میشوند. اما مارکهای موجود در بازار از ژل زیست تخریبپذیر متشکل از اسید هیالورونیک تشکیل شدهاند. اسید هیالورونیک یک اسید طبیعی است که در پوست انسان یافت میشود و به طور طبیعی جذب کنندة آب است و با تزریق آن باعث هیدارته شدن پوست میشود و قابلیت این را دارد که بیش از ۱۰۰۰ برابر وزن خود را در آب حفظ می کند.
مطالب پیشنهادی:
بایدها و نباید های تزریق فیلر ( بخش اول )