مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس

مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس

بررسی مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس

در ادامه این مطلب از سایت دکتر مهدی سبکتکین متخصص لیزر جای جوش و لک در تهران مراقبت‌های پس از تزریق بوتاکس را مورد بررسی قرار می دهیم.

نشانه های واکنش آلرژیک به بوتاکس

سم بوتولینوم موجود در بوتاکس می‌تواند از طریق جریان خون به سایر نقاط بدن نیز انتشار پیدا کند. بنابراین علائم واکنش آلرژیک را ممکن است در سایر نواحی نیز مشاهده کنید. طبق نظرات تخصصی پزشکی، در صورت مشاهده هرکدام از علائم واکنش آلرژیک، لازم است از خدمات فوریت‌های پزشکی استفاده کنید:

  • کهیر
  • خارش
  • خس‌خس سینه
  • تنفس دشوار
  • احساس اینکه ممکن است بیهوش شوید
  • تورم صورت، لب‌ها، زبان یا گلو

آرایش بعد از تزریق بوتاکس

حداقل تا ۴ ساعت پس از تزریق نباید آرایش کنید. این درحالی است که حداقل تا ۲۴ ساعت نباید ناحیه تزریق را ماساژ دهید. به همین دلیل بهتر است اگر نمی‌توانید ۲۴ ساعت صبر کنید، حداقل از لوازم ‌آرایش پودری استفاده کنید که به ماساژ و مالیدن پوست نیاز ندارند. البته به دلیل اینکه چند ساعت بعد نیاز است پوست خود را پاکسازی کنید و این کار بدون مالش پوست ممکن نیست، واقعاً بهتر است تا ۲۴ ساعت بعد از تزریق آرایش نکنید.

افراد نامناسب برای تزریق بوتاکس

خانم‌های باردار و مادرانی که در دوره شیردهی هستند و افرادی که بیماری عصبی دارند، همچنین افرادی که به پروتئین شیر گاو حساسیت دارند، نباید بوتاکس تزریق کنند.

اتفاقات با از بین‌رفتن اثر بوتاکس

هنگامی که اثر بوتاکس از بین برود، عضلات تقریباً مانند زمان قبل از تزریق، به فعالیت خود ادامه می‌دهند. این یعنی چین ‌و چروک‌هایی که صاف ‌شده‌ بودند به‌آرامی دوباره ظاهر می‌شوند.

لمس صورت بعد از بوتاکس

پزشک به شما هشدار می‌دهد که حداقل تا ۴ ساعت پس از تزریق به صورت‌تان دست نزنید. واردکردن هرگونه فشار به ناحیه تزریق، می‌تواند باعث جابه‌جایی بوتاکس تزریق‌شده گردد. در صورتی که مواد تزریقی جابجا شوند، نتایج دیگر طبق انتظار نخواهد بود. دلیل دیگر برای این توصیه این است که محل تزریق ممکن است همچنان حساس و مستعد درد و ناراحتی باشد.

نکات مراقبتی برای تزریق ژل | لیزر جای جوش و لک

مدت اثر تزریق بوتاکس

اگرچه این احتمال وجود دارد که برخی از افراد اثرات طولانی‌تری را تجربه کنند (برخی ‌اوقات ۶ ماه یا کمی بیشتر)، اما شواهد علمی نشان می‌دهند که تأثیر تزریق بوتاکس معمولاً بین ۱۲ تا ۱۶ هفته دوام دارد. البته با تکرار دفعات تزریق این مدت می‌تواند طولانی‌تر شود.

دوره تزریق بوتاکس

به‌طور معمول، اثرات بوتاکس سه تا چهار ماه ادامه دارد. بنابراین، زمان توصیه‌شده برای تزریق، هر سه تا چهار ماه یک ‌بار است. اگر شما به مدت چندین سال تزریق‌های خود را هر ۳ تا ۴ ماه یک‌بار ادامه دهید با گذشت زمان، عضله به‌تدریج ضعیف‌تر می‌شود.

تداوم درمان باعث نازک‌شدن ظاهر پوست نیز می‌شود. همچنین، تزریق مکرر بوتاکس به یک ناحیه مشخص از بدن باعث فلج دائمی عضله آن قسمت می‌شود. در نتیجه، عضلات اطراف این ناحیه برای جبران فعالیت عضله غیرفعال شده، تغییر اندازه داده و بزرگ‌تر می‌شوند. بنابراین انجام پیوسته و دائمی عمل تزریق بوتاکس، باعث عوارض دائمی می‌شود.

پیشگیری از عوارض طولانی‌مدت تزریق مکرر بوتاکس

برای جلوگیری از تجربیات ناخوشایند و عوارض جانبی طولانی‌مدت بوتاکس، در انتخاب پزشک معالج خود دقت کنید و درباره تخصص و صلاحیت او بررسی‌های لازم را انجام دهید. برای اطلاع درباره اینکه بهترین روش درمانی برای شما چیست، بهتر است با یک جراح پلاستیک یا متخصص پوست دارای مجوز مشورت کنید.

بدون مشاوره قبلی با پزشک متخصص، هرگز به سالن‌ها و کلینیک‌های زیبایی مراجعه نکنید. هرکسی که روپوش سفید دارد و تزریق بوتاکس انجام می‌دهد، متخصص و دارای صلاحیت نیست. بهتر است به کسانی که در این زمینه تخصص کافی ندارند و صرفاً از طریق ارائه مشاوره‌های پوست و زیبایی درآمد کسب می‌کنند اعتماد نکنید.

صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین لیزر جای جوش و لک در تهران

ترکیب تزریق بوتاکس با سایر روش های درمانی برای بهبود علائم پیری صورت

شما می‌توانید با خیال راحت، در کنار تزریق بوتاکس، از درمان‌های جوانسازی پوست مانند لایه‌برداری شیمیایی، لیزر و سایر مراقبت‌های پوستی برای مقابله با کاهش رنگ‌دانه پوست، خطوط ریز و نیز چین‌ و چروک استفاده کنید؛ اما قبل از آن بهتر است در این زمینه با جراح پلاستیک یا متخصص پوست درباره زمان استفاده از سایر روش‌های درمانی مشورت کنید.

خوابیدن بعد از تزریق بوتاکس

دوره درمان بوتاکس تأثیر کمی روی فعالیت معمول روزمره دارد و روی الگوی خواب شما تأثیری نخواهد داشت. برای اینکه بوتاکس در ناحیه مدنظر اثر کند، باید حدود چهار ساعت از پایین انداختن سر و حداقل تا ۲۴ ساعت از فشارآوردن به ناحیه تزریق یا خوابیدن روی شکم خودداری کنید.


بیشتر بخوانید :

تشخیص علائم بیماری پمفیگوس

جای جوش پس از لیزر

آیا لیزر بیکینی باعث نازایی میشود؟

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو

تمام حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر مهدی سبکتیکن می باشد

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24