بررسی و رفع مشکلات پوستی با آزلائیک اسید
آزلائیک اسید برای درمان و بهبود انواع مشکلات پوستی کاربرد دارد. در ادامه این مطلب سایت دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش در تهران به مقایسه کرمهای سیسی، بیبی، دیدی و کرم پودر می پردازیم.
آزلائیک اسید برای جای جوش
برخی افراد از آزلائیک برای از بین بردن جای جوش هم استفاده می کنند. آزلائیک باعث افزایش تولید سلولهای جدید میشود که از این طریق، جای جوش را کم رنگتر میکند. همچنین ازسنتز ملانین (که باعث تغییر رنگ پوست میشود) جلوگیری میکند.
اگر از داروهای موضعی دیگر برای جای جوش و لک استفاده میکنید که روند درمان با آنها کند پیش میرود، حتما آزلائیک اسید را امتحان کنید. برای فهمیدن اینکه این روش درمانی برای چه افرادی بهتر جواب میدهد و تا چه اندازه میتواند موثر باشد به تحقیقات بیشتری نیازاست.
درمان هایپرپیگمنتاسیون
التهاب ناشی از جوش میتواند باعث هایپرپیگمانتاسیون درقسمت هایی از پوست شود. آزلائیک اسید از تجمع سلولهای پوست جلوگیری میکند. یک مطالعه مقدماتی درسال ۲۰۱۱ نشان داد آزلائیک میتواند تیرگی پوست ناشی از جوش را درمان کند. همچنین تحقیقات نشان دادند، استفاده از آن ایمن و بدون عارضهی خاصی است.
آزلائیک اسید برای روشن شدن پوست
همان طور که آزلائیک برای درمان هایپرپیگمانتاسیون التهابی مؤثر است، برای روشن کردن نقاطی از پوست که به خاطر تجمع ملانین دچار تیرگی شده نیز تاثیر دارد.
درمان روزاسه
آزلائیک با کاهش التهاب در درمان علائم روزاسه مؤثر است. مطالعات بالینی نشان میدهد که ژل آزلائیک میتواند، ظاهر متورم و قابل مشاهده رگهای خونی را که به خاطر روزاسه به وجود آمدهاند، بهبود ببخشد.
عوارض جانبی احتمالی
عوارض جانبی شایع و متداول مصرف آزلائیک اسید شامل:
- حس سوزش یا گزگز پوست
- پوسته پوسته شدن محلی که دارو مورد استفاده قرار گرفته است
- خشکی یا قرمزی پوس
- تاول پوست
- تحریک پذیری وتورم
- گرفتگی و درد مفاصل
- کهیر و خارش پوست
- تب
- مشکل در تنفس
اگر هرکدام از این عوارض را تجربه کردید، استفاده از آزلائیک را متوقف و به پزشک مراجعه کنید. استفاده ازکرم ضد آفتاب هنگام بیرون رفتن از منزل همیشه مهم هست، ولی هنگام استفاده از آزلائیک اهمیتش دوچندان میشود، چرا که در این حالت، پوست نازکتر ،حساستر و آسیب پذیرتر میشود.
” صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش در تهران “