سیستم های رفع موهای زائد
به طور کلی دو نوع سیستم برای برطرف کردن موهای زائد وجود دارد:
۱.سیستم های لیزری شامل دستگاه های الکساندریت(طول موج پایین) ،دایود و لیزر با طول موج بالا
۲. سیستم های غیر لیزری (سیستم های نوری لامپ های زنون) شامل دستگاه های ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL) که با سیستم فلش لامپ زنون کار می کنند و علاوه بر نور از رادیوفرکانس نیز به طور همزمان استفاده می کند و به همین دلیل روی موهای کم رنگ (طلایی ، سفید) اثر بهتری دارد.
آیا لیزر روش مناسبی برای پوست شما است؟
در حقیقت هنگامی که موضوع برداشتن موهای صورت و بدن به میان میآید، روشهای مختلفی برای این کار وجود دارد. شما میتوانید همه این روشها را امتحان کنید اما در نهایت پس از چند روز موها دوباره رشد خواهند کرد و معمولاً با خارش همراه هستند.
پرتوی لیزر با دقتی که دارد بر روی سلولهای رنگدانه مو تمرکز میکند و آنها را از یکدیگر تشخیص میدهد. هنگامی که ملانین در مو شناسایی میشود و مورد هدف قرار میگیرد، لیزر موهای زائد تمام ساقه و ریشه مو را میسوزاند.
بیشتر بخوانید : برطرف کردن موهای زائد دکتر مهدی سبکتکین
لیزر موهای زائد چگونه عمل می کند؟
لیزر در واقع پرتوهای نور تکفام شده هستند که روی طول موج دلخواه ما برای مقاصد خاص تنظیم می شوند و بنا به نیاز ما می توانند اثرات متعددی در ناحیه مورد نظر داشته باشند.
ریشه موجود در هر تار مو رنگدانه ای به نام ملانین دارد که هنگام رویش مو فعال شده و همه بدنه تار مو را به رنگ تیره (سیاه، قهوه ای روشن و تیره یا بلوند) در می آورد.
لیزر موهای زائد روی ملانین های موجود در ریشه مو متمرکز شده و روی آن ناحیه اثر می کند و نهایتا منجر به نابود شدن ریشه مو می گردد. بنابراین هرچه موی فرد تیره تر و ضخیم تر باشد لیزر اثر بهتری بر روی آن خواهد داشت.
از طرفی به علت وجود ملانین در خود پوست، روشن بودن پوست باعث می شود لیزر بر روی خود پوست اثر نکرده و منجر به سوختگی پوست نشود، لذا افراد با پوست های روشن و موی ضخیم و تیره بهترین کاندید لیزر موهای زائد می باشند.
استفاده از ژیلت بعد از لیزر موهای زائد
در حین دوران درمان برای اصلاح ناحیه ای که لیزر شده است، فقط از ژیلت استفاده کنید.
سئو سایت توسط شرکت مهندسی کلینیک 24