بررسی راه های جبران کمبود منیزیم بدن
در مطلب امروز سایت دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش و لک در تهران راه های جبران کمبود منیزیم بدن را مورد بررسی قرار می دهیم. هر چند بسیاری از افراد مقدار منیزیم توصیه شده را مصرف نمیکنند، علائم کمبود منیزیم در افرادی که از سایر لحاظ مشکل سلامتی ندارند نادر است. کمبود منیزیم هیپومنیزیمی (کاهش منیزیم خون) نام دارد.
ناکافی بودن یا کمبود منیزیم میتواند باعث زیادهروی در مصرف الکل، تأثیر جانبی داروهای خاص، و برخی بیماریها از قبیل اختلال گوارشی و دیابت شود. کمبود منیزیم در بزرگسالان با سن و سال بیشتر شایعتر است.
نشانه های کمبود منیزیم
- بیاشتهایی
- حملات ناگهانی
- حس خارش یا سوزش
- تغییرات در ریتم قلب یا اسپاسم
- بیحسی
- گرفتگی عضله
- خستگی مفرط یا ضعف
- تهوع یا استفراغ
- تغییرات شخصیتی
خطرات و عوارض مصرف زیاد منیزیم
- احتمالش کم است که منابع رژیم غذایی باعث مصرف بیش از حد منیزیم شوند زیرا بدن منیزیم اضافی غذا را از طریق ادرار دفع خواهد کرد. با این حال مقدار زیاد منیزیم حاصل از مکملها ممکن است باعث مشکلات گوارشی از جمله اسهال، تهوع یا درد شکم شود.
- دُزهای بسیار زیاد میتواند باعث مشکلات کلیه، فشار خون پایین، بند آمدن ادرار، تهوع و استفراغ، افسردگی، بیحالی، فقدان کنترل سلسله اعصاب مرکزی (CNS)، ایست قلبی و احتمالاً مرگ شود. افرادی که اختلال کلیه دارند نباید مکملهای منیزیم مصرف کنند مگر این که پزشکشان توصیه کرده باشد.
علل نیاز بدن به منیزیم
بسیاری از افراد در ایالات متحده در رژیم غذایی خود منیزیم کافی دریافت نمیکنند، با این حال علائم کمبود آن را در افرادی که مشکلات سلامتی دیگری ندارند نمیتوان مشاهده کرد. از نظر پزشکان کمبود منیزیم باعث عوارض سلامتی مختلف میشود، بنابراین افراد باید میزان منیزیم روزمره توصیه شده را مصرف کنند.
بادام، اسفناج، و بادام هندی برخی از مواد مغذی هستند که بالاترین سطح منیزیم را دارند. اگر فرد نتواند در طول رژیم غذایی خود منیزیم کافی دریافت کند، ممکن است پزشک مصرف مکملها را توصیه نماید.
” صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش و لک در تهران “