بررسی روش های پیشگیری و درمان قارچ پا
خوشبختانه امروزه گزینه های درمان خانگی و دارویی بسیاری برای رفع این مشکل وجود دارد. در مقاله امروز از سایت دکتر مهدی سبکتکین متخصص لیزر جای جوش و لک در تهران روش های پیشگیری و درمان قارچ پا را مورد بررسی قرار می دهیم.
اگر با رعایت نکاتی مانند پوشیدن کفش مناسب، خشک نگه داشتن پا، رعایت بهداشت و تعویض جوراب ها مشکل رفع نشد، لازم است در اولین فرصت ممکن به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. پزشک ممکن است دارو های ضد قارچی موضعی مانند کرم میکونازول را برای درمان بهتر و موثر تر قارچ پا تجویز کند. می توانید این کرم ها را مستقیماً یک یا دو بار در روز روی پوست آسیب دیده استفاده کنید. معمولا دوره درمان بین 2 تا 4 هفته زمان نیاز دارد. اما اگر عفونت خفیف باشد، ممکن است مدت درمان کوتاه تر نیز شود.
صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین لیزر جای جوش و لک در تهران
به طور کلی کرم ها، پماد ها، ژل ها، اسپری ها یا پودر های بدون نسخه (OTC) و نسخه ای ضد قارچ بسیاری وجود دارد که می توانند به طور موثری این مشکل را درمان کنند. محصولات این چنینی حاوی کلوتریمازول، میکونازول، تولنفتات یا تربینافین هستند و به خوبی می توانند از رشد و گسترش قارچ ها جلوگیری کنند. برخی از دارو های ضد قارچ تجویزی به صورت قرص هستند. آن ها معمولا حاوی فلوکونازول، ایتراکونازول یا تربینافین هستند و به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند تا با این مهمان ناخوانده مبارزه کنند.
روش های پیشگیری از بروز عفونت قارچی بین انگشتان و ناخن پا
- ابزار پدیکور خود را ضد عفونی کنید.
- از ناخن هایتان به خوبی مراقبت کنید.
- پا های خود را خشک و تمیز نگه دارید.
- از کفش های دارای تهویه استفاده کنید.
- به ناخن های مشکوک به عفونت لاک نزنید.
- از اسپری یا پودر های ضد قارچ استفاده کنید.
- تا حد امکان در اماکن عمومی مانند استخر از دمپایی شخصی استفاده کنید.
- بهداشت را رعایت کنید و به طور مرتب ناخن و انگشت های پای خود را بررسی کنید.
- از پوشیدن جوراب های ضخیم و بیش از حد تنگ که باعث تعریق بیشتر می شود خودداری کنید.