علل جوش زدن صورت در بارداری

علل جوش زدن صورت در بارداری

بررسی علل جوش زدن صورت در بارداری

در ادامه این مطلب سایت دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش در تهران علل جوش زدن صورت در بارداری را مورد بررسی قرار می دهیم. جوش زدن در بارداری، امری شایع است. در حقیقت، از هر دو زن، یکی در دوران بارداری به آکنه مبتلا می‌شود. در برخی موارد، آکنه ممکن است شدید باشد. علت اصلی بروز آکنه، افزایش سطح هورمون در سه ماهه اول بارداری است. افزایش سطح هورمون‌ها باعث تولید بیشتر چربی طبیعی روی پوست و در نتیجه ایجاد جوش می‌شود.

پیش بینی اینکه چه زنانی در این دوران دچار جوش یا آکنه می‌شوند، دشوار است. اما اگر شما سابقه جوش یا بروز آکنه را در شروع سیکل قاعدگی دارید، بیشتر در معرض آکنه‌های دوران بارداری خواهید بود. همچنین اگر شما در طول سه ماهه اول بارداری به آکنه دچار نشوید، احتمال ابتلای شما به این بیماری در ماه‌های بعدی پایین می‌آید. چراکه شروع این عارضه در سه ماهه دوم و سوم بارداری غیرمعمول است.

کنترل آکنه در زمان بارداری می‌تواند کار دشواری باشد، زیرا بسیاری از داروهای تجویزی و حتی داروهای بدون نسخه برای درمان آکنه، خطر بروز نقایص مادرزادی را بالا می‌برند. به طور کلی، شما باید از مصرف هر نوع دارویی که حتی احتمال کمترین صدمه را به جنین در پی دارد، اجتناب کنید.

علل ایجاد آکنه و جوش در دوران بارداری

همان‌طور که گفته شد علت اصلی ایجاد جوش و آکنه بر روی پوست در دوران بارداری تغییرات هورمونی است. با این وجود عوامل متعددی وجود دارند که می‌تواند باعث ایجاد جوش و آکنه در این دوران شود.

تولید بیش از حد سبوم:

شایع‌ترین علت بروز آکنه در دوران بارداری تولید بیش از حد چربی و سبوم پوست است. هورمون‌ها، آندروژن، در این دوران باعث افزایش و انبساط ترشحات پوستی می‌شوند و همین امر منجر به تولید سبوم بیشتر در پوست خواهد شد. تولید چربی و سبوم باعث مسدود شدنِ منافذ پوستی و رشد باکتری می‌شود و در نهایت آکنه به وجود می‌آید.

انواع جوش و آکنه‌ در بارداری | لیزر جای جوش در تهران | دکتر مهدی سبکتکین

رژیم غذایی:

تغییر در رژیم غذایی نیز از جمله مواردی است که می‌تواند منجر به ایجاد آکنه و جوش در سطح پوست شود.

دفع سموم:

در دوران بارداری بدن سموم کمتری را دفع و آزاد می‌کند تا بتواند میزان آب بیشتری در خود نگه دارد. بنابراین ممکن است این سموم در منافذ پوستی حبس شوند و سعی کنند از طریق عرق فرار کنند که نتیجه‌ی این امر بروز آکنه خواهد بود.

استرس:

بدانید که نه تنها در دوران بارداری، بلکه در هر دوره‌ای اگر استرس زیادی را تجربه کنید، هورمون‌های استرس افزایش یافته و همین باعث ایجاد و یا تشدید آکنه و جوش خواهد شد.

سیستم ایمنی:

در دوران بارداری عملکرد سیستم ایمنی بدن تغییر می‌کند و این نیز می‌تواند عامل بروز جوش در این دوران شود.

حال که با دلایل ایجاد جوش در دوران بارداری آشنا شدید در ادامه به چند سوال اساسی پاسخ خواهیم داد. اینکه آکنه و جوش در این دوران از کی شروع به نمایان شدن می‌کند و تا چه مدت باقی می‌ماند، جوش روی شکم در بارداری نشانه چیست؟ و همچنین اگر دوران بارداریتان با آکنه و جوش همراه بود نحوه‌ی صحیح رفتارتان با این جوش‌ها باید چگونه باشد.

صفحه اینستاگرام دکتر مهدی سبکتکین – لیزر جای جوش در تهران “


مطالب پیشنهادی جهت مطالعه بیشتر:

علل و علائم بیماری پوست مرغی

پیشگیری ، تشخیص و درمان بیماری پوست مرغی

درمان های خانگی بیماری پوست مرغی

دیدگاهتان را بنویسید

بستن منو

تمام حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به دکتر مهدی سبکتیکن می باشد

طراحی ، بهینه سازی سایت و سئو اصفهان توسط دیجیتال مارکتینگ کلینیک24