عوارض و خطرات لیزر موهای زائد در دوران بارداری
در کل ، لیزر موهای زائد روش بسیار ایمنی است اما بسیاری از پزشکان از خانم های بارداری می خواهند که این کار را تا بعد از زایمان به تاخیر بیندازند . اطلاعات کمی در خصوص آسیب اشعه لیزر به جنین وجود دارد ، به همین خاطر استفاده از هر گونه روش های درمان با لیزر ، در دوران بارداری از سوی پزشک ممنوع می شود .
در دستگاه های لیزر اصولا از اشعه های غیریونیزه استفاده می شود . استفاده از این روش باعث به وجود آوردن گرمای بسیار زیادی بر روی فولیکول های موهای زاید می شود تا این موها از ریشه از بین بروند .
استفاده از این تکنیک باعث به وجود آمدن جهش سلولی در سلول های بدن نمی شود . این دسته اشعه لیزر تنها به اندازه چند میلیمیتر به درون پوست نفوذ می کند . البته با این وجود ممکن است این اشعه های غیریونیزه توسط بافت های اطراف جذب شوند .
در بعضی از زنان باردار استفاده از لیزر برای از بین بردن موهای زائد می تواند باعث ایجاد دردهای موضعی بز ناحیه لیزر شده به وجود آید که متخصصان پوست از کرم های بی حس کننده استفاده می کنند . مصرف کرم های بی حس کننده توسط زنان باردار به دلیل جذب ان توسط پوست توصیه نمی شود .
در دوران بارداری پوست شما بسیار حساس می شود و در نتیجه استفاده از لیزر موهای زائد ممکن است باعث به وجود آمدن درد ، خارش و دیگر مشکلات پوستی شود .
یکی از دلایلی که استفاده از لیزر در دوران بارداری توصیه نمی شود این است که لیزر می تواند باعث انقباضات ماهیچه ها بشود ؛ مخصوصا وقتی بر روی شکم و ران ها انجام می شود .
اندام هایی مثل سینه ها و ناحیه بیکینی در دوران بارداری و مخصوصا در ماه های اخر بسیار حساس می شوند و تحمل بیمار در حین لیزر موهای زائد بسیار کمتر از حالت عادی می شود . حساسیت بیش از حد پوست هم باعث عوارض و مشکلاتی مثل قرمزی و التهاب شدید پوست می شود . دراز کشیدن و یا نشستن در حین لیزر موهای زاید در دوران بارداری بسیار سخت است .